Over mij

Welkom op de over mij pagina van vraag-en-antwoord.nl! Hier zal ik kort toelichten wat mijn motieven achter het opzetten en beheren van deze website zijn. Ook vertel ik waarom ik het zo leuk vind mijn tijd hierin te steken en wat het onderhouden van deze site mij allemaal oplevert.

Over mij

Ik ben deze site begonnen omdat ik het interessant en leuk vind over verschillende onderwerpen te praten. Ik doe veel kennis en informatie op in mijn dagelijks leven en werk en ik geniet hier enorm van. Daarnaast heb ik een passie voor schrijven over onderwerpen die mij interesseren. Zelf lees ik ook verschillende blogs en websites omdat ik dit interessant vind. Na een tijdje merkte ik dat ik behoefte had aan het schrijven van mijn eigen verhalen en onderwerpen. Omdat ik het soms lastig vind te bedenken wat leuke onderwerpen zijn om publiekelijk over te schrijven ben ik met het concept van deze site gekomen. Zo laat ik mensen zelf komen met onderwerpen in de vorm van een vraag. Ik neem hier vervolgens de tijd voor en ga aan de slag met het beantwoorden van de vraag. Dit doe ik in de vorm van een blog met meestal een link naar een volgende pagina. Zo bied ik dus nog eens extra informatie aan. De bedoeling van deze site is dan ook om mijn lezers te informeren en amuseren.

Zoals ik al zei doe ik veel kennis op in het dagelijks leven. Dit komt omdat ik op meerdere plekken en bij meerdere bedrijven heb gewerkt. Daarnaast heb ik altijd al grote interesse in de gebeurtenissen en dingen om mij heen gehad wat het maakt dat ik veel kennis over verschillende onderwerpen heb. Daarnaast doe ik dagelijks nieuwe kennis op en ik probeer dat hier in de vorm van blogs weer te verspreiden.

 

Back to Top