De ideale trainingslocatie

Iedereen in het bedrijfsleven kent het probleem: het vinden van een geschikte trainingslocatie die voldoet aan alle wensen. Er bieden zich hier en daar trainingslocaties aan, maar voor welke kiest u uiteindelijk? Trainingslocaties moeten deelnemers inspireren, motiveren en activeren. Daarom is een trainingslocatie met verschillende faciliteiten belangrijk. Hier zijn de belangrijkste factoren op een rijtje gezet.

 

Gemakkelijk en snel een offerte opvragen

Als je opzoek bent naar een trainingslocatie is het belangrijk dat er eenvoudig en snel een offerte opgevraagd kan worden. Hier begint namelijk de zoektocht: mocht het budget een bepaalde trainingslocatie niet kunnen dekken, dan hoeft er verder ook niet meer naar die specifieke locatie gekeken te worden. Als dit proces te lang duurt, valt de trainingslocatie al snel af.

 

Catering

Een ander belangrijke faciliteit is de catering. Deelnemers moeten gedurende de training goed voorzien worden van drankjes en voeding zodat de training optimaal gevolgd kan worden en de deelnemers gefocust blijven. Daarom is niet alleen catering, maar vooral goéde catering belangrijk. Tip: de catering bij de trainingslocaties via onemeeting.com zijn niet alleen lekker en goed, het is ook nog eens hartstikke gezond!

 

Wifi

Hoewel een belangrijke focus van de deelnemers bijzonder belangrijk is, is wifi dat ook. Trainers maken vaak gebruik van presentaties en opdrachten waarbij de deelnemers zelf bepaalde handelingen moeten uitvoeren. Een goed werkende en snelle internet verbinding kan daarbij niet ontbreken. Zoek een locatie die deze verbinding kan garanderen.

 

24/7 reserveren

Deze faciliteit zorgt ervoor dat de situaties waarbij er last-minute nog van locatie moet worden veranderd of waarbij de training op het laatste moment toch wél door blijkt te gaan zonder paniek hoeven te verlopen. Moet er om 22:00 uur ’s avonds nog een zaal gereserveerd worden? Zoek dan een trainingslocatie die 24/7 beschikbaar is voor reserveringen.

 

Experts tot uw beschikking

Last but not least: een expert tot uw beschikking hebben is geen overbodige luxe. Bespreek met een expert hoe u een bepaalde trainingslocatie voor u ziet en laat de expert u helpen die trainingslocatie te verzorgen die aan uw wensen voldoet. Tip: sta open voor suggesties van de expert. Deze kan u vertellen welke faciliteiten beschikbaar zijn en hoe deze eventueel aangepast kunnen worden en of er faciliteiten toegevoegd- of weggelaten kunnen worden.

 

De beste ruimte biedt de beste resultaten voor uw training. Een warm welkom, brede faciliteiten en een goede, gezonde catering zijn belangrijk bij de zoektocht naar de beste trainingslocatie. Succes!

Back to Top