Mistgeneratoren: wat doen ze?

Weet jij al wat een mistgenerator is? En dat je dit apparaat kun inzetten om de beveiliging van je huis te upgraden? Als je antwoord twee keer nee is, dan moet je dit artikel zeker even lezen. Ik leg je uit wat een mistgenerator is en beantwoord al je dringende vragen over dit apparaat.

Wat is een mistgenerator?

Zoals het woord al zegt, is een mistgenerator een apparaat dat mist genereert in een ruimte doormiddel van een mistalarm. Het apparaat zorgt voor een ontzettend gebrekkig zicht bij inbrekers of overvallers en verhoogt de veiligheid van je huis. De Cobra mistmachine zorgt ervoor dat een grote ruimte binnen enkele seconde compleet gevuld is met mist. In deze mist kun je maximaal 30 centimeter zien. Probeer dan maar eens snel je weg uit een onbekend huis te vinden.

Is de mist gevaarlijk?

Nee, de mist uit een mistgenerator is zeker niet gevaarlijk. Het is niet schadelijk voor uw gezondheid en de spullen in uw huis. De mist laat geen sporen achter en beschadigt uw meubilair niet. Na het gebruik van de mistgenerator laat je de ruimte luchten en achteraf zul je niets meer merken van de activatie van de mistmachine.

Waarom is een mistgenerator onmisbaar?

Een mistmachine is onmisbaar in je integrale beveiliging. De kans dat je de overvaller of inbreker te pakken krijgt, wordt vergroot wanneer je gebruik maakt van een mistmachine. Inbrekers en overvallers weten dit ook en lopen huizen met een mistmachine liever voorbij. Mochten ze je huis toch binnen komen, blaast het apparaat met een enorme snelheid mist de ruimte in. Dit brengt een groot schrikeffect met zich mee en zorgt dat de inbrekers of overvallers snel weg zijn.

Voor welke situaties is een mistgenerator geschikt?

De mistmachine is geschikt voor elk huis. De apparaten kunnen zowel personen als objecten beveiligen, daarom kun je ze in diverse situaties inzetten. Er zijn verschillende supermarkten die gebruik maken van mistmachines. En dat is een groot succes. De mistmachines hebben plofkraken, overvallingen en inbraakpogingen vermeden. Daarnaast hebben ze de eigenaars van de supermarkten veel materiële en menselijke schade gescheeld. Mistmachines hebben ervoor gezorgd dat de schade beperkt blijft tot een gebroken ruit.

Waar koop ik een mistgenerator?

Cobra mistbeveiliging verkoopt snelle mistmachines gebaseerd op de beste technologieën. Cobra Fog snapt dat je een advies op maat wilt wat betreft mistmachines. Elke situatie en ruimte is anders en vraagt om een andere aanpak. Cobra Fog denkt met je mee én geeft je zelfs een live demonstratie van het apparaat.

Back to Top