Zonder shoppers is je garderobe niet compleet

Denk jij bij shoppers ook aan lelijke, lompe tassen die alleen geschikt zijn om even snel de boodschappen te doen? Dat hoor ik wel vaker. Maar je hebt natuurlijk verschillende soorten shoppers. Die lelijke boodschappentassen, ja, die neem je mee naar de supermarkt. Het is dan niet erg als er een keer per ongeluk iets open gaat (melk of zo). Maar shoppers, die neem je mee als je lekker een dagje gaat winkelen. Zeker nu de plastic tassen overal in de ban gedaan worden, is een fijne shopper geen overbodige luxe. Je hebt dan altijd een fijne tas bij je om je aankopen in mee te nemen. Shoppers zijn echter ook nog handig voor andere toepassingen. Daarom moet je er eigenlijk meer dan één aanschaffen.

Shoppers voor het shoppen

Kijk, dat is natuurlijk logisch. Als je lekker een dagje gaat shoppen dan zijn shoppers wel heel fijn. Zoals ik al schreef worden de plastic tassen zo langzamerhand helemaal uitgebannen in het straatbeeld en dan heb je natuurlijk een (mooie!) vervanging nodig. Begin dus eens met shoppen voor een shopper. Je kunt al je aankopen er gemakkelijk in meenemen en je hebt ook nog vakjes voor je mobiel, je sleutels, je lippenstift en je portemonnee. Zo kun je, ook in een grote tas, je spullen gemakkelijk en snel terugvinden. Ook tussen al je aankopen!

Shoppers voor op vakantie

Natuurlijk pak je al je kleding en je toiletartikelen in stevige koffers. Maar voor onderweg zijn shoppers erg handig. Je kunt er namelijk alle paspoorten van je hele gezin in kwijt. Snoetenpoetsers, zakdoekjes, spenen, knuffels, flessen, pakjes drinken, snoepjes en koekjes en dan ook nog je eigen spullen. Of je nu met de auto of met het vliegtuig reist, er wordt altijd verwacht dat mama aan alles heeft gedacht. Door gebruik te maken van een shopper heb je daar in ieder geval de ruimte voor!
Shoppers

Shoppers voor het sporten

Het is misschien een beetje gek om voor het sporten shoppers aan te schaffen. Er zijn immers te kust en te keur mooie sporttassen beschikbaar. Maar het fijne van een shopper als sporttas is dat je deze tas makkelijker aan de kapstok of in je kluisje kunt hangen. Een sporttas is al gauw te groot. Een shopper is minstens zo ruim als een sporttas en als je ervoor zorgt dat je de tas na iedere sportactiviteit uit- en opruimt, dan blijft de tas ook netjes.

Back to Top