Waarom een Blaklader werkbroek?

Een Blaklader Werkbroek is één van de bekendste werkbroeken in Nederland. Door de innovatie in pasvorm, kwaliteit en functionaliteit is het Zweedse Werkkleding merk de afgelopen steeds bekender geworden onder vakmensen. Tijdens het werk is het prettig als een werkbroek goed zit handige eigenschappen heeft om het werken makkelijker en aangenamer te maken. Met die gedachte worden de werkbroeken van Blaklader ontworpen en geproduceerd. Er wordt dus ook rekening gehouden met kleine details in en op de werkbroek voor een maximaal comfort!

Blaklader Werkbroek Kopen

Een Blaklader Werkbroek is er ondertussen in vele verschillende soorten, kleuren en maten. Alle werkbroeken zijn ontwikkeld met een ander idee en voor een andere toepassing. Zo is er voor vrijwel elk vakgebied en voorkeur een werkbroek die geschikt is. Zo zijn er in de transport en logistiek andere zakken nodig dan voor bijvoorbeeld de bouw. Dit heeft Blaklader vertaald in verschillende collecties werkbroeken met elk andere kenmerken en eigenschappen. Bekende collecties zijn de X1900 en X1500 voor de bouw en industrie.

Blaklader Werkbroek X1900

De Blaklader Werkbroek X1900 is een populair model werkbroek verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Deze collectie is ontwikkeld met als uitgangspunt dat de broeken Ijzersterk moesten worden. Er is dan ook gebruik gemaakt van de meest revolutionaire stoffen die extreem sterk en slijtvast zijn. Uiteraard zonder het verlies van comfort en bewegingsvrijheid. Deze combinatie maakt een Blaklader Werkbroek uit de X1900 collectie een uniek item. Recent is er een nieuw model X1900 gelanceerd, de 1999 Baggy Stretch Jeans Werkbroek. Deze werkbroek heeft een vernieuwde pasvorm met smalle pijpen volgens de laatste trends. Het verlaagde kruis is voorzien van een stoere knoopsluiting in combinatie met flexibele stretch panelen. Door de stretch panelen en de Cordura® Denim jeansstof met stretch toevoeging maakt deze Blaklader Werkbroek extreem comfortabel.

Blaklader Werkbroek Stretch

Al gehoord van de nieuwe generatie stretch werkbroeken? Deze nieuwe werkbroeken zijn voorzien van flexibele stretch panelen die zorgen voor meer bewegingsvrijheid. Zo zit er aan de achterkant van de knieën stretch voor meer bewegingsvrijheid tijdens werkzaamheden op de knieën. De Blaklader Werkbroek met stretch is verkrijgbaar in verschillende modellen voor diverse toepassingen. Een veel verkocht model is bijvoorbeeld de Blaklader 1459.

Back to Top