Dit kun je doen om je vriendin te verrassen

Als je pas sinds kort een relatie hebt dan is alles nog nieuw. Je leert elkaar in deze fase kennen en bent nog erg verliefd. Tijdens de verliefdheidsfase is het erg bijzonder om samen leuke dingen te doen. Daarnaast is het ook prettig om je vriendin te kunnen verrassen. Als jou het leuk lijkt om je vriendin eens goed in de watten te leggen, dan is het zeer aan te raden om verder te lezen.

Ga samen naar een hotel in een ander land!

Hoogstwaarschijnlijk zijn jullie samen al een keer naar een hotel in eigen land geweest. Mocht dit niet zo zijn dan is het zeer aan te raden om eens te doen. Indien je samen in een hotel in Nederland hebt geslapen, dan is het ook leuk om eens naar een ander land te gaan. Zo zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om naar een Van der Valk Duitsland te gaan. Je hoeft in dat geval niet ver te reizen, maar hebt wel het gevoel dat je echt in het buitenland bent. Er wordt een andere taal gesproken en er heerst toch een andere cultuur in Duitsland.

Boek een huisje in een vakantiepark

Je zou er eventueel ook voor kunnen kiezen om samen een huisje te boeken in een van de Topparken Nederland. Het is dan wel zeer aan te raden om een huisje met jacuzzi en eventueel sauna te boeken. Bij voorkeur boek je een huisje dat zich bevindt in de natuur. Samen met zijn twee in de jacuzzi en genieten van de natuur is onvergetelijk. Neem een aantal spelletjes mee en probeer zo min mogelijk gebruik te maken van de telefoon. Wel kan het erg leuk zijn om samen een film te kijken. Kies bijvoorbeeld een leuke horrorfilm uit en kruip lekker tegen elkaar aan op de bank. Zorg voor een grote bak chips en koop eventueel nog een lekker flesje wijn. 

Maak een wandeling over het strand

Het strand is voor velen een erg prettige plek om naartoe te gaan. Het geluid van de zee zorgt voor een ontspannen geluid. Het is dan ook erg fijn om hand in hand met je partner over het strand te lopen. Samen kun je genieten van de mooie geluiden en het prachtige uitzicht. Na een heerlijke wandeling kun je met zijn twee een drankje drinken op een terras. Bespreek alvast wat je de volgende dag gaat doen en denk samen alvast na over de toekomst.

Back to Top