Inbraak heeft veel gevolgen

Vorige maand is er helaas bij ons in huis ingebroken. Er zijn gelukkig geen dierbare sieraden meegenomen maar voor de rest is alles van waarden meegenomen. We kwamen terug van vakantie en we troffen onze woning aan alsof het een anti kraak woning was. Overal lagen spullen op de grond en de achterdeur stond wagenwijd open. Het idee dat iemand zomaar jouw vertrouwde plek heeft toegetakeld maakt mij angstig. Het is een heel erg naar gevoel.

Camera beveiliging

Ik wil dit nooit meer mee maken! En mocht ik het toch nog mee moeten maken zou ik willen dat de daders gepakt zouden worden. Met de inbraak van vorige maand zijn er namelijk geen daders gevonden. Het is ook lastig voor de politie, dat begrijp ik.
Ik besloot samen met mijn man op zoek te gaan naar een beveiligingssysteem met camera’s. Op internet is hier veel over te vinden maar door heel veel verschillende informatie zie ik door de bomen het bos niet meer. Op de website offerte.nl kon je invullen waar je naar op zoek was en zou je benaderd worden door verschillende bedrijven die mij zouden kunnen helpen. Heel erg fijn, persoonlijk contact. Na het invullen van mijn wensen kreeg ik al snel een aantal mailtjes binnen met de mogelijkheden en de prijzen.
Offerte.nl verifieert wel de mails van tevoren zodat je geen onzin binnen krijgt. Dat is altijd wel een prettige gedachte. We besloten meerdere bedrijven te contacteren.

Keuze maken

Meerdere bedrijven gaven duidelijk aan goed te kunnen helpen en boden meerdere mogelijkheden aan. 2 bedrijven vonden het prettig om bij ons thuis een afspraak in te plannen om direct te kunnen bekijken waar eventueel camera’s opgehangen konden worden. Offerte.nl had hier verder niks meer mee te maken, dit ging tussen de klant en de bedrijven.
Beide bedrijven kwamen met hele slimme oplossingen. De opluchting dat er een oplossing was, was groot. Een paar dagen later kwam het bedrijf al terug met de nieuwe camera’s en ging ze kundig op. We kregen daarnaast ook goede uitleg hoe wij de camera beelden zelf konden terugkijken via de tablet. Zo konden wij vanuit bed even op de beelden kijken als we gekke geluiden hoorden. Wanneer wij op vakantie gaan kan het bedrijf ook mee kijken met de beelden en de politie bellen wanneer dit nodig is. Met de moderne technologie kun je tegenwoordig heel wat bereiken hebben wij gemerkt. Wanneer we nu op vakantie gaan hoeven wij ons geen zorgen meer te maken. Wij hoeven nooit meer zo thuis te komen. Erg fijn.

Back to Top