Zon, zee, en strand: de warmste bestemmingen

De zomer begint steeds dichterbij te komen. De klok is vannacht een uur vooruit gezet zodat het ’s avonds langer licht blijft. Met dat gevoel van heerlijke zomeravonden in het vooruitzicht begint het bij iedereen te kriebelen: waar ga je heen op vakantie dit jaar? Als je genoeg hebt van cultuur snuiven en eindeloze stadswandelingen en gewoon even zin hebt om van de zon te genieten, lees dan snel verder. Wij beantwoorden je vraag met de 3 beste opties!

Warm Turkije

Turkije is een van de meest populaire vakantiebestemmingen als je lekker relaxt achterover wil liggen in de warme zon naast het strand of zwembad. Dat komt omdat er eindeloos veel resorts zijn. En voor zo’n soort vakantie is een resort perfect. Alles binnen handbereik, dus minimale inspanning; je hoeft niet in de hitte het dorp in voor de boodschappen, je drankje wordt bijgeschonken en je bed wordt voor je opgemaakt. Dat is nog eens leven! Even helemaal niks aan je hoofd, gewoon genieten van het leven, van de zon, van een lekker drankje. En als het je allemaal even te warm wordt duik je gewoon zo het zwembad in.

Rondreizen Bali

Een andere prachtige vakantiebestemming als je zon, zee en strand wil is Bali. De kans is groot dat als jij ooit op Instagram of in een televisiereclame een mooi zomers vakantieshot zag, die foto was genomen op Bali. Het water is daar het blauwst en de stranden het witst. En de bergen op de achtergrond maken het plaatje helemaal af! Vergeleken met vele andere vakantiebestemming heeft Bali de instagram-aesthetic zeker in de pocket. Rondreizen Bali is dus ideaal om met je vriendinnen te doen, in je mooiste bikini zodat je samen mooie plaatjes kunt schieten terwijl je geniet van de prachtige stranden!

Griekse eilanden

Ook Griekenland is een klassieker als het aankomt op zonvakanties. Kreta, Kos, Rhodos of Korfu; de vele eilanden die Griekenland te bieden heeft zijn perfect voor jou. Wat Griekenland mee heeft vergeleken met andere bestemmingen is het heerlijke eten. Want het enige wat op het strand liggen met een cocktail in je hand beter kan maken is het opvolgen met een heerlijk bord gyros. Een bakje olijven tussendoor of een glaasje ouzo, op culinair gebied springen de Griekse eilanden er zeker uit vergeleken met andere vakantiebestemmingen.

Kruip dus snel achter je computer of laptop en surf naar de beste deals voor een prachtige zonvakantie.

Back to Top