TV beugel: vind hier antwoorden op je vragen

Tegenwoordig is de televisie niet meer weg te denken uit het huishouden. Wist je dat ontzettend veel voordelen behaalt met het plaatsen van een TV beugel voor je televisie? In deze blog vind je antwoord op al de vragen die je zou kunnen hebben over een TV beugel. Misschien ben je dan aan het einde overtuigd over het nemen van een TV beugel.

Geen glare meer op mijn televisie?

Wanneer de zon op je scherm schijnt, en je daardoor niet goed meer kunt kijken, heet dat glare. Je zult het vast wel eens meegemaakt hebben met je telefoon. Die kun je niet goed inkijken als de zon schijnt. Zo werkt het ook met televisies. Als je een draaibare TV beugel neemt voor aan je muur, kun je dus de televisie altijd zo draaien dat de zon er niet recht op staat en jij niks meer ziet. Ideaal dus. Je hoeft je gordijnen niet dicht te doen of in het donker te gaan zitten, want je kunt simpelweg de televisie draaien.

Hoeveel ruimte bespaar ik er mee?

In plaats van een TV meubel plaats je een TV beugel. Als je televisie maar een paar centimeter breed is, zoals al die moderne flatscreens, is een TV meubel overdreven. Je neemt namelijk een meubel van vaak 60 centimeter breed, voor een televisie van maar een paar centimeter. Dat klinkt gewoon niet logsich. Met een TV beugel bespaar je dus die extra ruimte voor die muur. Deze kun je indelen zoals je zelf wilt. Dat is maar liefst zestig centimeter breed en vaak twee meter lang. Als je dat berekent is dat 1,2 vierkante meters.

Is het duur?

Nee! Je zou denken dat een televisiebeugel een dure grap is, en alleen geschikt is voor de rijken. Niets is minder waar. Je kunt al vanaf 50 euro een TV beugel kopen. Het is dus zelfs nog een leuk verjaardagscadeau voor anderen, omdat het binnen die prijsmarge valt. Dan ga je natuurlijk ervan uit dat de ander een TV beugel wil, maar met al die voordelen is het sowieso leuk om te krijgen.

Ben ik cool met een TV beugel?

Ja! Iedereen die bij je langskomt ziet een mooie strakke TV aan een muur hangen. De beugel is niet eens zichtbaar. Dit is geen sarcasme, je bent hartstikke cool met een TV beugel. Ook doe je mee met deze tijd, want het is een heuze rage aan het worden. Wacht niet langer!

Back to Top