12 tips om jouw barbecue feest onvergetelijk te maken

De zomer staat eindelijk weer voor de deur! Niet alleen de zon maakt zijn intrede, maar ook de barbecue wordt van onder het stof gehaald. Niets beter dan een gezellig hapje en drankje bij zonsondergang. Heb je zin om deze zomer de gezelligste, mooiste en lekkerste barbecue van heel je vriendengroep te organiseren? Bekijk dan zeker eens deze tips en laat je inspireren.

 1. Wees origineel met de aperitiefhapjes. Maak gebruik van leuke potjes en wees creatief met wat je erin legt.
 2. Maak een coole koeler. Koelkasten zijn zo saai en er is niets vermoeiender dan altijd maar om nieuwe drank te moeten lopen. Maak een leuke koeler met materiaal dat je niet meer gebruikt en iedereen zal versteld staan.
 3. Trek het tuinthema verder door naar je tafeldecoratie. Barbecueën is een echt buitengebeuren. Maar als je de hele tijd aan een sobere tafel zit, merk je daar natuurlijk niets van. Pluk wat bloemen uit je tuin en geef je tafel flower power!
 4. En je barbecue moet je ook niet vergeten!  Het leukste aan een barbecue is dat het een gezellig samenzijn is. Maar eens het vlees moet gebakken worden mist er altijd wel iemand aan tafel. Met een tafelbarbecue is dat probleem zo opgelost en is iedereen een beetje chef!
 5. Sla eens vlees over.  Wanneer we aan barbecue denken, denken we direct aan vlees, vlees en nog eens vlees. Maar dat is niet per se nodig, je kan bijvoorbeeld gemakkelijk een pizza bakken met een barbecue en bijhorende pizzasteen. Delizioso!
 6. Maak gebruik van leuke borden. Het leven is te kort voor saaie borden!
 7. Zorg voor een sfeervolle vuurschaal en barbecue in één en schaf de exclusieve Ofyr barbecue aan!
 8. Maak een gezond dessert in barbecuestijl. Net zoals bijvoorbeeld een watermeloen, hoeft het helemaal niet zo moeilijk te zijn!
 9. Of ga voor een minder gezond nagerechtje. Zoet is voor iedereen goed!
 10. Sluit de avond af in een gezellige loungehoek. Die kan je trouwens gemakkelijk zelf maken met bijvoorbeeld paletten, dekentjes, kussens. Zolang het maar gezellig en comfortabel is!
 11. En vergeet de lichtjes niet. Lichtjes zijn het synoniem van gezelligheid.
 12. Maar zorg zeker dat niemand het koud heeft. Leg verschillende dekentjes buiten, zorg voor gezellige verwarmers of maak gewoon een kampvuur.

Oh, het toppunt van gezelligheid! Zin gekregen om de barbecue van je leven te geven? We wensen je alvast veel plezier toe! En als je interesse hebt om de Ofyr barbecue set zo voordelig mogelijk in huis te halen, dan verwijzen we je graag naar de website Hottubselect.nl.

Back to Top