AdWords uitbesteden? Vooral doen!

Deze blog is voor ondernemers met een webshop. Stijgt bij jou het verkeer niet op je website? Of krijg je wel verkeer, maar niet op je converterende zoekwoorden? Hier stel ik de volgende vragen: waarom zou jij als webshop Google AdWords moeten doen? En waarom zou vervolgens je AdWords uitbesteden? Ik beantwoord deze en nog andere vragen die op zouden kunnen komen voor je. De eindconclusie is dat AdWords wanneer het juist ingezet wordt een ontzettende stijging veroorzaakt in alle belangrijke webshop doelen. Wanneer je AdWords uitbesteedt wordt deze maximale stijging al helemaal behaald. Het waarom van AdWords en het AdWords uitbesteden gaan hand in hand. Lees hieronder verder!

Waarom aan AdWords doen?

Je zult vast al gehoord hebben dat mensen die op Google kijken eigenlijk al niet verder komen dan de eerste pagina. Dit gaat nog meer op voor daadwerkelijk converterende zoektermen, zoals ‘koop spijkerbroek skinny’. De gemakzucht ligt hoger dan ooit in de huidige maatschappij, en mensen willen snel iets kunnen kopen zonder al te veel gedoe. Welkom AdWords. Door op precies die juiste converterende zoektermen te gaan adverteren kom jij in die sweet spot terecht waar mensen daadwerkelijk op klikken. Als men eenmaal op jouw site is, is de kans groot dat ze op die site blijven en daar wat kopen. Dit kun je bewerkstelligen door een conversiegerichte site met een fijne user experience. Let wel dat je AdWords goed inzetten ietwat verkeer weg kan snoepen bij je organische verkeer, maar uiteindelijk heb je converterend verkeer in plaats van oriënterend verkeer. Maar hoe zorg je nou dat je op de juiste zoekwoorden zit? Dat kan ontzettend lastig zijn, en daarom kun je beter AdWords uitbesteden.

Waarom AdWords uitbesteden?

Het is ontzettend lastig om precies op de juiste zoektermen terecht te komen. Daarom kun je beter AdWords uitbesteden. Bij AdWords uitbesteden kijkt een team van professionals naar jouw webshop en naar de vraag van jouw bezoekers. Dan kiezen ze precies de juiste termen en bieden tegen een goedkope prijs op de beste. Je bent dus een stuk goedkoper uit dan als je het zelf zou proberen. Met AdWords uitbesteden hoef je er geen mensen, geld, of tijd op te zetten om te zorgen dat alles soepel verloopt. Bij AdWords uitbesteden wordt jouw budget op de slimste manier ingezet en wordt je verkeer en je omzet aanzienlijk verhoogd. Waar wacht je nog op? AdWords uitbesteden is de oplossing om jouw webshop naar een hoger niveau te tillen.

Back to Top