De leukste winterjassen voor heren

De winter is weer aangebroken en de zomerjassen kunnen weer de kast in. Tijd voor een winterjas! Ondanks dat de winter niet het beste moment is om een winterjas te kopen, ga ik in deze blog verschillende opties voor een leuke en duurzame winterjas bespreken. De dames winterjassen worden weggelaten, dit laat ik over aan de dames zelf. Wat betreft winterjassen zijn er verschillende soorten. Je hebt de dure klasse, de middenklasse en de goedkope klasse. Er is voor ieder wat wils. Dure jassen hebben over het algemeen een betere kwaliteit, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Ook jassen van 20 euro kunnen erg goed van kwaliteit zijn.

Merkjassen als statussymbool

Voor veel jongeren is het dragen van merkkleding een absolute must. Om bij de groep te horen en je status te behouden is het bijna verplicht om de duurste, mooiste en meest exclusieve kleding te dragen. Dit geldt ook voor de winterjassen. Northface is een erg populair merk onder jongeren (vooral mannen). Het merk wordt geassocieerd met stoerheid en wordt veelvuldig gedragen in en rondom voetbalwedstrijden. Je kunt veel Northface artikelen verkrijgen bij Zalando, Perrysport en JDsports. Canada Goose is ook een erg populair merk onder jongeren. De jassen zijn te herkennen aan de grote kraag van bont en het logo op de mouw. Sommige jassen uit de collectie van Canada Goose kun je kopen bij de Bijenkorf. De rest van het assortiment is enkel online te vinden bij exclusieve webwinkels. Een derde luxemerk winterjassen is van Stone Island. Ook dit merk wordt sterk geassocieerd met voetbal en een stoere attitude. Stone Island heeft bijvoorbeeld in Rotterdam een eigen winkel. Neem wel een gevulde portemonnee mee, want een winterjas kost al snel 500 tot 1500 euro.

Jassen voor een schappelijke prijs

Vrouwen hoef je het over het algemeen niet uit te leggen dat bij de Primark perfect geshopt kan worden. Mannen vergeten vaak dat ze ook bij de Primark een hele uitgebreide mannenafdeling hebben. Meer dan 20 verschillende winterjassen heeft de Primark in het assortiment. Voor ieder wat wils dus. Ook winkels als de Only & Sons, de Sting, River Island, Berschka en H&M verkopen tal van winterjassen. Zowel met als zonder bontkraag, lange en korte en dikke en dunnere winterjassen vallen allemaal binnen het assortiment. Voor de prijs van een Canada Goose of Stone Island jas kun je er bij de H&M gerust tien kopen.

Hou bij het kopen van een winterjas dus rekening met al deze aspecten en maak een verstandige keuze!

Back to Top