Vier de feestdagen op Aruba, een onvergetelijke familie vakantie!

Tijdens de feestdagen is Aruba echt een magisch eiland. Perfect voor een familie vakantie die je nooit meer zal vergeten. Lees verder hoe je hier een onvergetelijke kerst kunt vieren en waar je heen moet gaan op oudejaarsavond! Neem je hele familie mee om te genieten van de beste stranden, prachtig weer en de festiviteiten rond kerst en oud en nieuw. Aruba is 1 van de beste bestemmingen voor een familie vakantie vanwege de kindvriendelijke resorts, diverse familieactiviteiten en gezelligheid. De vakantie Aruba zal je nooit vergeten!

Sinterklaas

Waarom zou je sinterklaas thuis vieren als het ook op Aruba kan? Je schoen zetten kan je namelijk net zo goed bij de open haard van je gehuurde familie bungalow. Voor je kinderen is het fantastisch om te zien hoe sinterklaas ook naar andere landen komt dan Nederland. Des te meer reden om in hem te geloven!

Kerst

Sommigen zeggen dat kerst de beste tijd is om Aruba te bezoeken en dat zeggen ze niet voor niks! Aruba wordt tijdens de decembermaand omgetoverd tot een sprookjesachtig eiland, waarbij bewoners hun huizen en tuinen versieren met lichtjes en andere decoraties. De Arubanen pakken kerstmis groots uit, met hun hele familie, heerlijk met elkaar eten en natuurlijk op kerstavond naar de kerk gaan. Vergeet vooral niet om Cas di Luz, te bezoeken. Dit is evenement speciaal voor families waarbij je bovenop een heuvel een prachtige voorstelling van lichtjes zult zien. Kinderen en volwassenen zijn er gek op!

Nieuwjaar

Nieuwjaar vieren op Aruba is een compleet andere ervaring dan bij ons in Nederland. Gedurende oudjaarsdag  is er overal vuurwerk te zien en als je naar Het Renaissance Aruba Resort gaat, kan je het beste vuurwerk van het hele eiland zien. Daar worden duizend-klappers afgestoken die men op Aruba ‘Pagaras’ noemt. Net zoals in Nederland wordt er rond middernacht het meeste vuurwerk afgestoken, maar nergens in Nederland heb je de kans om vuurwerk van een hoge heuvel te bekijken. In Aruba echter kan je de hooiberg beklimmen, wat je een fantastisch uitzicht geeft over het eiland en het spectaculaire vuurwerk.

Familie vakantie Aruba

Zoals je kunt lezen zijn er genoeg redenen om rond de feestdagen op vakantie naar Aruba te gaan. Je gezin zal een onvergetelijke tijd hebben! En hoe lekker is het om een keer de kou van de decembermaand te ontsnappen en kerst en oud en nieuw te vieren met een zomers klimaat? Wil je Aruba echter tijdens een ander seizoen bezoeken? Dan is er alsnog genoeg te doen voor jou en je familie!

Back to Top