Waarom een Magic Marine wetsuit?

Een Magic Marine Wetsuit is niet zomaar een wetsuit maar een zeer slijtvast wetsuit geschikt voor het zeilen in kleine zeilboten. Zoals bijvoorbeeld in een Laser of Optimist. De Magic Marine wetsuits zijn bekend van vele populaire zeilers die samen met het Nederlandse zeilmerk de zeilkleding steeds verder innoveren voor nog betere kleding met een hoger comfort. Met als resultaat een goede prestatie op het water met een Magic Marine Wetsuit.

Magic Marine Ultimate Wetsuit

De bekende collectie wetsuits uit het zeilkleding assortiment van Magic Marine zijn de Ultimate pakken. Waarom deze wetsuits zo populair zijn wordt al vrij snel duidelijk als je één van de pakken een keer hebt gedragen. Deze zijn zo comfortabel dat je niet snel weer een ander wetsuit zal kiezen om in te gaan zeilen. De naam Ultimate staat voor een ultieme prijs en kwaliteit verhouding. Dit was het doel bij het ontwikkelen van de Ultimate serie, om zoveel mogelijk zeilers te voorzien van een goed wetsuit. Het Magic Marine Wetsuit Ultimate is verkrijgbaar in zowel een heren, dames als kinder uitvoering. En in elke maat kan er gekozen worden tussen verschillende varianten. Dit zijn de Fullsuit, Shorty en Shortarm uitvoeringen.

Magic Marine Wetsuit 2018

Voor 2018 heeft Magic Marine weer een mooie collectie gepresenteerd. Een aantal nieuwe ontwikkelingen en innovaties in het assortiment die de zeilkleding nog beter en slijtvaster maken. Het Ace Wetsuit is een voorbeeld van een nieuw model wetsuit waar vele uren ontwikkeling in terug is te zien. Dit wetsuit is geschikt voor de absolute topzeilers en voldoet aan de hoogste eisen. Gemaakt van het meest luxe en flexibele neopreen wat er is. Alles in dit wetsuit zorgt er samen voor dat het comfort van de Magic Marine Wetsuit Ace Fullsuit fantastisch is!

Magic Marine Wetsuit Kopen

Naast de Ace met een hoog prijskaartje en de Ultimate met een geweldige prijs/kwaliteit verhouding kan je ook kiezen voor de instap collectie van Magic Marine. De Magic Magic Marine Wetsuit Brand is gemaakt van slijtvast materiaal en heeft een basis functionaliteit waarmee je prima wedstrijden kunt zeilen. De flexibiliteit en daardoor de bewegingsvrijheid is iets minder dan de Ultimate pakken. Zo heeft Magic Marine voor elke zeiler en portemonnee een geschikt wetsuit om mee te zeilen!

Back to Top